SZC logo

Nagykanizsai Szakképzési Centrum

OM kód: 203044/002 | 8800 Nagykanizsa, Ady Endre u. 29.

Intézmény logo

Nagykanizsai SzC Thúry György Technikum

 • Hírek
 • Közérdekű adatok
 • CLASSROOM
 • KRÉTA
Széchenyi 2020

Projektek

Erasmus+ 2021-1-HU01-KA121-SCH-000005393

Az Erasmus+ pályázat keretében Asarah Pleyer, Csizmadia Aletta, Novák Nóra három hónapig élvezték a ciprusi napsugarakat . A munka mellett azonban jutott idő nyelvtanulásra, kirándulásra,szórakozásra, vidámságra, sőt Ciprus történelmével ès kultúrájával is megismerkedtek.

Röviden ès tömören: nagyon jól èrezték magukat!!!!

Részlet Asarah Pleyer beszámolójából:

"Nagy szerencsénk volt a szállásunkkal. Hármunknak  egy egész házat bocsájtottak a rendelkezésünkre, ahol mindenkinek lehetett saját fürdőszobája és hálószobája. Sokat főztünk a nagy konyhában és szinte minden este munka után a nappaliban pihentünk. Gyönyörű kilátás nyílt a tengerre és a városra. Ingyenesen ehettünk egy szállodában, és használhattuk a medencéjüket, csak néhány méternyi sétára volt az út. A szállodában, ahol dolgoztunk, bármikor ehettünk és ihattunk valamit.Nagyon jól kijöttem a

kollégáimmal, és nagyon jó volt a két osztálytársammal egy helyen dolgozni. A főnököm, a szálloda felügyelője sok mindenre megtanított.  Amikor nem sok minden történt, ő tanított és képezett engem. Nemcsak feladatokat tanított meg a recepción, hanem  felügyelőként is bevetett.Bár még csak egy kis

gyakornok voltam, mindenki tisztelt és csapattagként tekintett rám, nagyon jól éreztem magam. A munkatársaim segítettek, ha valamit nem tudtam, és ha néha hibáztam is, soha nem haragudtak rám. Nagyon segítőkészek voltak, és gyakran vittek minket kocsival a munkába és onnan a szállásunkra.

Ebben a három hónapban Cipruson sok új embert ismertem meg, rengeteg pozitív benyomást és emléket szereztem, és beleszerettem ebbe az országba. Egy pillanatig sem bántam meg, hogy elfogadtam ezt az ajánlatot, és remélem, hogy még sok ilyen lehetőség adódik még."

Ciprusi videó


Partnereink

  SZC logo

  Nagykanizsai Szakképzési Centrum


   • Intézmény logo
   • Nagykanizsai SzC Thúry György Technikum

    8800 Nagykanizsa, Ady Endre u. 29.

   • Telefon: 93/509-590

    E-mail: titkarsag@kerikanizsa.hu

    OM azonosító: 203044/002


   2023Nagykanizsai SzC Thúry György Technikum