Érettségire épülő és érettségit nem igénylő képzések


A képzésekre vonatkozó további információk lejjebb olvasható.

Letölthető jelentkezési lapok:
http://kerikanizsa.hu/kepzesek-beiskolazas/kozismeret-nelkuli-szakkepzes/
h
ttp://kerikanizsa.hu/felottoktatas-2/jelentkezes

Jelentkezni és érdeklődni az iskola titkárságán lehet:
8800 Nagykanizsa, Ady u.29.
tel: 93-509-591
e-mail: titkarsag@kerikanizsa.hu

Érettségizettek számára induló szakképzéseink:

Szakképzés

Választható nyelv

Egészségügyi alkalmasság

Egyéb információ

 

Kereskedő OKJ 54 341 01

angol vagy német

X

A nálunk végzett szakemberek képesek a kereskedelmi vállalkozások megszervezésére, indítására, működtetésére, a gazdálkodó egységek áruforgalmi, gazdálkodási, üzletkötői munkakörének ellátására, a munkakörhöz tartozó területek menedzselésére.

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző OKJ 54 841 11

angol vagy német

X

A nálunk végzett szakemberek kapcsolatot tartanak a partnerekkel, ügyfelekkel; közreműködnek a rendelések, beszerzések, szállítmányozási feladatok, értékesítések lebonyolításában, a reklamációk kezelésében; ügyviteli, adminisztrációs feladatokat végeznek.

Pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ 54 344 01

angol vagy német

X

A nálunk végzett szakemberek képesek a vállalkozások különböző nyilvántartásainak vezetésére, gazdasági események könyvelésére, valamint a számviteli és pénzügyi feladatok elvégzésére

Irodai titkár OKJ 54 346 03

angol vagy német

X

A nálunk végzett szakemberek magyar és idegen nyelven képesek a vállalkozások ügyintézői feladatainak ellátására, PR tevékenység végzésére, számítógépes ügyviteli programcsomagok, irodatechnikai, információs és kommunikációs eszközök, berendezések kezelésére, szervezeten belüli és kívüli rendezvények, programok szervezésére magyar és idegen nyelven.

Vendéglátásszervező  OKJ 54 811 01

angol vagy német

X

A nálunk végzett szakemberek a vendéglátásban és a vendéglátással kapcsolatos gazdasági területeken szervezési, vezetési feladatokat látnak el; összeállítják a vendéglátó egység étel- és italválasztékát, koordinálják a vendéglátás folyamatait, részt vesznek a vállalkozás marketingtevékenységében.

 

10 évfolyamot végzettek számára induló szakképzéseink:

A szakképzések két évesek, a 11-12. évfolyamon a tanulók kizárólag szakmai elméleti és gyakorlati tantárgyakat tanulnak. A képzés során angol vagy német nyelv választható idegen nyelvként.

Belső

kód

Szakképesítés

Egészségügyi alkalmasság

Pálya-

alkalmasság

Egyéb információ

061

Cukrász OKJ 34 811 01

X

X

Végzett diákjaink a cukrászatban, cukrászüzemben, fagylaltozóban a termelési tevékenységeket végeznek, cukrászkészítményeket, uzsonnasüteményeket, fagylaltokat, bonbonokat, cukorkészítményeket, alkalmi díszmunkákat készítenek.

062

Pincér OKJ 34 811 03

X

X

Végzett diákjaink értékesítési és szolgáltatási feladatokat látnak el. A vendégek által igényelt, illetve az ajánlott termék színvonalas felszolgálását végzi, fogadja a vendégeket, ételeket, italokat szolgál fel.

063

Szakács OKJ 34 811 04

X

X

Végzett diákjaink a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelően a vendégek elvárásaihoz igazodó ételválasztékot alakítanak ki, készítenek el, tálalnak minőségi színvonalon.