Képzések

A képzésekre vonatkozó további információk lejjebb olvasható.

 

Felnőttek számára induló képzéseink esti oktatási munkarend szerint:

A képzések 2 évesek, a szakmai elméleti oktatás szombati napokon, a gyakorlati oktatás az iskolában és a külső gyakorlati képzőhelyeken történik. A képzés során angol vagy német nyelv választható idegen nyelvként.

  • Alapfokú iskolai végzettségre épülő szakképzéseink:
Belső Szakképesítés Egészségügyi alkalmasság Pálya- Egyéb információ
kód alkalmasság
060 Eladó OKJ 34 341 01 X Végzett diákjaink kiszolgálják és tájékoztatják a vásárlókat. Az eladásra kerülő áruk raktározásával, állagmegóvásával, értékesítésre történő előkészítésével, eladótéri kihelyezésével, értékesítésével kapcsolatos feladatokat látnak el. Közreműködnek az áruk beszerzésének előkészítésében és lebonyolításában
061 Cukrász OKJ 34 811 01 X X Végzett diákjaink a cukrászatban, cukrászüzemben, fagylaltozóban a termelési tevékenységeket végeznek, cukrászkészítményeket, uzsonnasüteményeket, fagylaltokat, bonbonokat, cukorkészítményeket, alkalmi díszmunkákat készítenek.
062 Pincér OKJ 34 811 03 X X Végzett diákjaink értékesítési és szolgáltatási feladatokat látnak el. A vendégek által igényelt, illetve az ajánlott termék színvonalas felszolgálását végzi, fogadja a vendégeket, ételeket, italokat szolgál fel.
063 Szakács OKJ 34 811 04 X X Végzett diákjaink a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelően a vendégek elvárásaihoz igazodó ételválasztékot alakítanak ki, készítenek el, tálalnak minőségi színvonalon.
065 Pék OKJ 34 541 05 X Végzett diákjaink sütőipari termékeket állítanak elő kis- vagy nagyüzemben. A gyártás előkészítését követően a kenyerek készítéséhez és a péksütemények-finom pékáruk gyártásához tésztát készít. Mézes tésztát készít, majd azt feldolgozza. Finom pékárukhoz tölteléket készít, süt és előkészít a szállításra. A képzés gyakorlati hátterét a Kanizsa Pékség Zrt. biztosítja.
  • Érettségire épülő szakképzéseink:
Szakképzés Választható nyelv Egészségügyi alkalmasság Egyéb információ
Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző
OKJ 54 841 11
angol vagy német X A nálunk végzett szakemberek kapcsolatot tartanak a partnerekkel, ügyfelekkel; közreműködnek a rendelések, beszerzések, szállítmányozási feladatok, értékesítések lebonyolításában, a reklamációk kezelésében; ügyviteli, adminisztrációs feladatokat végeznek.
Irodai titkár
OKJ 54 346 03
angol vagy német X A nálunk végzett szakemberek magyar és idegen nyelven képesek a vállalkozások ügyintézői feladatainak ellátására, PR tevékenység végzésére, számítógépes ügyviteli programcsomagok, irodatechnikai, információs és kommunikációs eszközök, berendezések kezelésére, szervezeten belüli és kívüli rendezvények, programok szervezésére magyar és idegen nyelven.